Home Maklumat Perolehan Kerja Secara Undian
Kerja Secara Undian PDF Print E-mail

NOTIS PEMBERITAHUAN CABUTAN KERJA UNDI

Tarikh  : -  04/03/2014
Masa   : -  9.00 pagi - 10.00 pagi
Lokasi : -  Dewan Kuliah 7, Fakulti Farmasi 4, UiTM Kampus Puncak Alam

Notis Pemberitahuan Kerja Undi 
Notis Cabutan Undi
 


KERJA UNDI KEWANGAN ZON 5


  • Status Kerja Kontraktor Yang Berjaya Mendapat Undian Tahun 2010
  • Status kerja Kontraktor Yang Berjaya Mendapat Undian Tahun 2009 (Akhir Tahun)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


Syarat-syarat menyertai Kerja Undi UiTM:-

  1. Kontraktor KELAS F yang lesen PKK diluluskan dan masih berkuat kuasa tempoh pendaftarannya, serta berdaftar dengan PKK Daerah Petaling adalah dipelawa untuk menyertai kerja undi.
  2. Kontraktor-kontraktor yang diberi kerja undi yang lepas dan masih dalam proses menyiapkan kerja-kerja yang diberi adalah TIDAK LAYAK menyertai kerja undi untuk kali ini.
  3. Kontraktor-kontraktor yang ingin mengambil bahagian hendaklah mendaftar syarikat di Bahagian Perolehan sebelum hari kerja undi dijalankan.
  4. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB DI ATAS KELEWATAN YANG BERLAKU BAGI KONTRAKTOR-KONTRAKTOR YANG TIDAK MENDAFTAR SYARIKAT TERLEBIH DAHULU.
  5. Kontraktor diwajibkan membawa sijil PKK asal dan kad pengenalan pemilik untuk diserahkan kepada pegawai kewangan yang mengendalikan kerja undi pada hari berkenaan.

................................................................................................................................................................................................................................
**Sila buat semakan terlebih dahulu status penamatan tempoh kerja undi anda dan senarai kontraktor yang berjaya mendapat kerja melalui undian yang lepas sebelum menghadiri cabutan undi pada hari berkenaan.

 

 

 

Last Updated on Wednesday, 26 February 2014 08:42